19 juli 2009

Helgens uppdrag; Katt- & barnvakt

Min kära vän Elin är och båtluffar i Grekland. Då har jag fått den stora äran att passa hennes lilla svarta älskling Ilse. Vi trivs bra ihop, hon och jag. Varje kväll har vi samma procedur; fem minuter efter att jag lagt mig hoppar hon upp i sängen och lägger sig först på mina fötter, för att sedan förflytta sig upp till min huvudkudde. Sådär väldans nära så jag slutligen ligger och andas genom hennes päls. Mysigt är det. 
Min lilla älsklingskompis Ebba har också bott hos mig över natten. Det är inte klokt vad vi hunnit med mycket: leka i parken, plocka blommor, baka bröd, busa, dansa nakendans, pyssla, måla, se på Törnrosa (inte en, utan 2,5 gång), lördagsmysa och annat skoj som att göra kullerbyttor och så. Ja, ni vet. 


2 kommentarer:

Tant Grön sa...

Kantband, KANTBAND!!! Jag vill ha kantband. Letar på varenda loppis, kolla tradera, men nej, inga kantband. Jag har hittat några i en nätshopp men jag tycker de är liiiiite för dyra, det ska va fynd och roligt, inte kännas för mycket i plånboken, hi, hi, så jag fortsätter min jakt.

Jag ser fram emot att få se hur fint det blev hos dig :-)

En Cathleen sa...

Ooooh gud va härlig bild på Ebba! Fick mitt ett gott kvällsskratt här. Mysig unge det dära, sten cool! =)